понеділок, 25 лютого 2008 13:36

Бютівці приїдуть на з"їзд у Сіверськодонецьку - ПР

Партія регіонів не має жодного стосунку до ініціативи щодо організації з"їзду в Сіверськодонецьку , але очікує там представників БЮТ, заявив нардеп від ПР Віктор Тіхонов.

"ПР взагалі не мала відношення до цієї ініціативи. Група депутатів-ініціаторів довго переконувала нас допомогти в організації і взяти участь", - розповів він.

"Усередині партії були досить серйозні розбіжності із цього приводу. Але коли в пресі почалися нападки, а всіх підписантів угоди про проведення з"їзду викликали в СБУ, ми ухвалили позитивне рішення", - відзначає регіонал.

За словами Тіхонова, на з"їзді у

Сіверськодонецьку будуть представники всіх регіонів України. Депутат говорить, що точно будуть регіонали, соціалісти і комуністи. "Є інформація і про можливу присутність представників БЮТ", - додав він.

"Приїдуть лідери низки українських і зарубіжних громадських організацій. Ми запрошуємо до діалогу всі політичні сили", - підкреслив Тіхонов, пише "Дзеркало тижня".

Зараз ви читаєте новину «Бютівці приїдуть на з"їзд у Сіверськодонецьку - ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі