середа, 14 грудня 2011 14:42

"Бютівці" побажали Луценку одне - "таку бажану, таку незамінну Свободу"

"Бютівці" побажали Луценку одне - "таку бажану, таку незамінну Свободу"

Фракція "БЮТ-Батьківщина" привітала екс-міністра внутрішніх справ, лідера "Народної самооборони" Юрія Луценка з днем народження.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Сьогодні свій день народження святкує наш колега, товариш і друг Юрій Луценко. Політик, головною ознакою якого завжди була чесність. Саме через неї свої 47 років він зустрічає за гратами", - зазначили депутати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СІЗО Юрій Луценко читає Андруховича

"Ми знаємо, ув'язнення Юрія Луценка - це його плата за гострий розум, дотепне слово, щирий вчинок, відверту думку. За все те, що ми так сильно в ньому цінуємо - і чого так сильно боїться режим Януковича", - написали колеги Луценка по опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко вимагає від Януковича звільнити Кузьміна через тиск на суд

"Але ми також знаємо, що Юрій Луценко ніколи не здається. І тому в день народження ми бажаємо тобі тільки одну річ – таку бажану, таку незамінну Свободу! Юро, ми з тобою!", - йдеться в привітанні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко хоче порушення справи проти Януковича за святкування Дня прокуратури

Як повідомлялося раніше, сьогодні на честь дня народження Луценка соратники екс-мінітсра вивісили у центрі Києва величезний плакат із його зображенням та написом "Борітеся! Поборете!". Луценко відзначає своє 47-річчя у Лук'янівському СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" побажали Луценку одне - "таку бажану, таку незамінну Свободу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі