понеділок, 12 березня 2012 14:28

"Бютівці" наполягають на знятті недоторканності з президента

"Бютівці" наполягають на знятті недоторканності з президента

"Бютівець" Андрій Сенченко сумнівається в тому, що парламент прийме законопроект про ліквідацію депутатської недоторканності. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Сьогодні розгул репресій в країні стосується практично всіх. Опозицію "душать" по політичних мотивах, всередині Партії регіонів в жорсткій формі  відбувається перерозподіл власності. Тому є проблематичним голосування "регіоналів" за такий законопроект навіть за помахом руки Михайла Чечетова. "Литвинівці" та комуністи точно не будуть за це голосувати. Не знаю, як поведе себе НУ-НС. Але позиція нашої фракції залишається незмінною: ми продовжуємо виступати за те, аби одночасно була ліквідована недоторканність усіх – від президента, депутатів усіх рівнів до суддів", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк хоче відмінити абсолютну недоторканність

Сенченко вважає заяву лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова про необхідність ухвалення закону про ліквідацію депутатської недоторканності піар-ходом.

"Потім фракція Партії регіонів почне в якійсь збоченій формі пропонувати парламенту залишити її президенту та суддям, при цьому шантажувати нашу фракцію. Це їхні звичайні фокуси. Коли валиться економіка, неможливо якимись фактами та діями загладити провину по руйнаціях у сфері соціального забезпечення, намагаються відвести громадську думку в бік. Тому знову з'являються розмови про російську мову, як у нас в Криму, депутатську недоторканність та таке інше", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Недоторканність із депутатів знімуть невідомо коли

За словами "бютівця", зараз є ілюзією те,  депутати-опозиціонери захищені депутатською недоторканністю, тому що 

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" наполягають на знятті недоторканності з президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі