Ексклюзиви
субота, 29 грудня 2007 11:22

Бюджет-2008 "підтримали" двоє комуністів, яких у Раді не було

Бюджет-2008 "підтримали" двоє комуністів, яких у Раді не було
Депутат фракції Компартії Леонід Грач заявляє, що був відсутній у Верховній Раді при голосуванні за держбюджет-2008, однак його картка "проголосувала "за".

"Я з 24 грудня знаходжуся офіційно на лікарняному і перебуваю в Сімферополі, ні очної, ні заочної участі в голосуванні (по держбюджету-2008) не брав і брати не міг", - йдеться в заяві депутата.

"Секретаріат апарату Верховної Ради України прошу не вважати мій голос "за" бюджет", - заявляє Грач.

Крім того, депутат стверджує, що проголосувала картка народного депутата від КПУ Марини Перестенко, яка також була відсутня в залі.

Грач відзначає, що ряд депутатів-комуністів проголосували за держбюджет-2008, незважаючи на те, що вдень було прийнято політичне рішення президії Центрального комітету Компартії про неучасть у голосуванні за даний бюджет. "Подібне ренегатство є справжньою зрадою інтересів партії і народу", - йдеться в заяві.

Верховна Рада в п"ятницю прийняла державний бюджет на 2008 рік. За це рішення проголосували 235 народних депутатів: 156 депутатів БЮТ, 71 депутат фракції блоку "Наша Україна - Народна самооборона", 8 депутатів фракції комуністів. Депутати Блоку Литвина і Партії регіонів не голосували, пише Інтерфакс.


Зараз ви читаєте новину «Бюджет-2008 "підтримали" двоє комуністів, яких у Раді не було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути