вівторок, 18 травня 2021 11:59

Бутусов звільнився з посади радника міністра оборони. Каже про розкрадання в армії

Бутусов звільнився з посади радника міністра оборони. Каже про розкрадання в армії
Бутусов був радником міністра з грудня минулого року. Фото: "Радіо Свобода"

Журналіст Юрій Бутусов склав повноваження радника на громадських засадах міністра оборони Андрія Тарана. Про це у середу повідомив у Facebook.

"Загроза повномасштабної російської агресії розкрила грубі провали і недоліки в роботі Міністерства оборони, однак проблеми армії не аналізуються і підміняються показухою.

Міністр оборони не реагує навіть на ті елементарні проблеми, про які публічно заявляє комітет з оборони ВР, такі як харчування, будівництво арсеналів, Держоборонзамовлення, кризове становище з боєприпасами. А тим часом злодійство в армії на паливі, закупівлі, ремонтах залишається масовим явищем. ніхто не несе відповідальності", - заявив він.

"У розпал війни провалене Держоборонзамовлення 2020 року, і зараз також зривається Держоборонзамовлення 2021-го року, остаточний річний план в кінці травня не переданий виконавцям", - написав Бутусов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гладковський-молодший з'явився до САП

Торік у грудні у Верховній Раді закликали до звільнення Андрія Тарана з посади міністра оборони. Тоді член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін заявляв, що Таран "завалив все, що можна завалити"

"Законотворчої діяльності немає, співпраці з парламентом немає, реформ немає", - казав Рахманін.

Зараз ви читаєте новину «Бутусов звільнився з посади радника міністра оборони. Каже про розкрадання в армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі