середа, 13 січня 2010 15:40

БЮТівець розвів "регіоналів" з позачерговим засіданням Ради

БЮТівець розвів "регіоналів" з позачерговим засіданням Ради
Перший заступник голови фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді Андрій Кожем"якін заявляє про те, що фракція Партії регіонів подала 150 підписів депутатів за проведення позачергового засідання парламенту у п"ятницю 15 січня. Про це він сказав на брифінгу.

"Зараз вони знову принесли ще 150 підписів і хтось їх налякав з нашої фракції, що ми будемо це робити (ініціювати позачергове засідання 15 січня) і на п"ятницю, тому вони так налякалися, що зараз у відділі кадрів перевіряють їх підписи для того, щоб забронювати ще і п"ятницю", - сказав він.

За його словами, така ініціатива ПР направлена на те, щоб не було можливості у фракції БЮТ і у парламенту розглянути питання про внесення змін до закону про вибори Президента.

Нагадаємо, Рада, на позачерговому пленарному засіданні 13 січня, планувала розглянути допрацьований проект державного бюджету на 2010 рік, проте пізніше оголосила перерву в позачерговому засіданні до 10:00 14 січня, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «БЮТівець розвів "регіоналів" з позачерговим засіданням Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі