четвер, 17 квітня 2008 12:12

БЮТівець "нунсівцю": Ми вашого Президента вперед ногами винесемо

Журналіст видання Коммерсантъ- Украина став свідком діалогу між депутатом БЮТ Романом Забзалюком і членом НУ- НС Володимиром Ар"євим.

Як пише видання, учора в стінах парламенту емоції членів БЮТ були настільки напружені, що вони навіть вступали у відкриті конфлікти зі своїми соратниками по коаліції - депутатами від Нашої України - Народної самооборони.

- Коли ви вже додому повернетеся, у сесійний зал? запитав депутат від НУ- НС Володимир Ар"єв бютівця Романа Забзалюка, який нервово курив.

- Ми вашого Президента вперед ногами винесемо, відповів йому загрозливим шепотом Забзалюк. На це Ар"єв нічого не зміг відповісти.

Нагадаємо, 16 квітня, фракція Блоку Юлії Тимошенко виголосила із трибуни ВР заяву, у якій вимагає від Президента України Віктора Ющенка визначитися, чи довіряє він урядові Юлії Тимошенко і або відправити кабмін у відставку, або не блокувати його роботу.

Після цього фракція БЮТ у повному складі залишила стіни Верховної Ради, протестуючи в такий спосіб проти того, що Рада не розглядає законопроект щодо скасування пільг народних депутатів і імперативного мандату.

Через деякої час, після заклику спікера бютівці повернулися до сесійної зали Ради, але голосувати сьогодні за президентський законопроект Про Кабмін відмовилися.

Після цього лідер фракції БЮТ Іван Кириленко заявив, що БЮТ вимагає від Президента України негайно скасувати всі нормативні акти, які блокують роботу коаліційного уряду.

Через деякий час БЮТ оприлюднив заяву, у якій мова йде про те, що діяльність Президента України Віктора Ющенка є загрозою незалежності України.

За матерiалами Коммерсант- Украина, Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «БЮТівець "нунсівцю": Ми вашого Президента вперед ногами винесемо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі