пʼятниця, 29 серпня 2008 12:25

БЮТівець отримав нецензурні SMS від свого помічника

Журналіст і політолог Микола Єрьоменко, який також є помічником народного депутата від БЮТ Віктора Тарана, подав позов до суду на "МТС-Україна" з вимогою компенсувати моральні збитки на суму 50 тис.грн.

Про це повідомив сам Єрьоменко.

За його словами, якийсь "хуліган", використовуючи програму яку він встановив в свій мобільний телефон, відправив декілька SMS-повідомлень Тарану з ненормативною лексикою від імені Єрьоменка.

При цьому на телефоні депутата висвітився номер його помічника.

Суть претензій Єрьоменка до компанії "МТС-Україна" полягає в тому, що "МТС протранслювала інформацію, яка не відповідає дійсності на мобільний телефон Тарану", передає Ліга.

Єрьоменко заявив, що даний інцидент поставив на деякий час під сумнів його репутацію серед друзів і знайомих Тарана, що стало "важким ударом" для нього як для фахівця.

Помічник депутата також звинуватив російський бізнес, що працює на території України, у відсутності відповідальності перед українськими користувачами.

"Дуже шкода, що російський бізнес, проникаючи на український ринок, не усвідомлює і не хоче усвідомлювати своєї відповідальності перед простим українцем", - заявив Єрьоменко, пише КП в Україні.

Зараз ви читаєте новину «БЮТівець отримав нецензурні SMS від свого помічника ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі