четвер, 07 лютого 2008 15:45

БЮТівці поклялися у вірності Яценюку

Фракція БЮТ заявляє про те, що не дозволить відправити голову Верховної Ради Арсенія Яценюка у відставку і висловлює йому свою повну підтримку.

Так фракція прокоментувала слова президента Віктора Ющенка про те, що до збору підписів щодо відставки Яценюка з посади голови парламенту причетні як опоненти, так і соратники блоку "НУ-НС".

У своїй заяві БЮТ зазначив, що "нікому і за жодних обставин не дасть відправити Арсенія Яценюка у відставку і навіть спроби вдатися до подібної авантюри матимуть з нашого боку адекватну відповідь".

Фракція БЮТ наголошує, що Яценюк користується "повною і безумовною" підтримкою з її боку.

Крім того, у заяві зауважується, що фракція "доклала усіх зусиль для обрання Арсенія Яценюка головою ВР та формування демократичної коаліції і сьогодні ми цілком і повністю підтримуємо політику голови ВР та гарантуємо нашу повну підтримку і на майбутнє".

БЮТ відзначає, що "Арсеній Яценюк – сучасний політик європейського типу і саме з ним ми пов"язуємо відродження парламентаризму в Україні".

Крім того, фракція БЮТ висловлює переконання, що Яценюк буде головою Верховної Ради VI скликання, "як мінімум, аж до закінчення її повноважень".

Фракція БЮТ звертається до всіх політиків з демократичного табору з проханням "не вносити зайвого сум"яття в ряди демократичних сил та не розповсюджувати чуток, що завдають шкоди репутації коаліції".

Водночас, БЮТ вважає, що "заява президента може бути розцінена як прикре непорозуміння - очевидно, мова йде про те, що главу держави було дезінформовано", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «БЮТівці поклялися у вірності Яценюку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі