середа, 28 лютого 2007 11:52

БЮТівці побилися з "регіоналами" на сесії Херсонської міськради

Сьогодні близько 10:00 перед початком чергової сесії Херсонської міськради представники фракції блоку Тимошенко заблокували в залі підходи до трибуни і президії.

Коли представники Партії регіонів спробували пройти до президії, зав"язалася бійка, були перекинуті столи президії. Після цього БЮТівці залишилися на сцені у президії, а депутатська більшість пішла із зали.

На сесії, крім представників БЮТ - депутатів міської ради, були присутні депутати обласної ради й голова Херсонської обласної організації ВО "Батьківщина", депутат Верховної Ради Юрій Одарченко (фракція БЮТ).

Депутатська більшість перемістилася до малого залу міськвиконкому, де намагалася продовжити засідання сесії за закритими дверима.

У той час перед будинком проходив мітинг (300 осіб). Серед мітингувальників - представники БЮТ, "Пори", "Нашої України. Частина учасників мітингу увірвалася до будинку міськвиконкому і спробувала вибити двері малої зали президії. Їх відтисли від дверей правоохоронці.

Як заявив представник фракції БЮТ, рішення блокувати президію прийняли після того, як погоджувальна комісія відмовилася внести до порядку денного сесії питання про зниження тарифів на житлово-комунальні послуги, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «БЮТівці побилися з "регіоналами" на сесії Херсонської міськради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі