понеділок, 10 листопада 2008 12:02

БЮТівці хочуть вигнати Семенюк цього тижня

Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді виступає за розгляд парламентом на пленарному тижні 11-14 листопада питання про звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко з посади голови Фонду державного майна.

Про це на засіданні узгоджувальної ради Ради сказав голова фракції БЮТ Іван Кириленко.

"Просив би, Арсенію Петровичу (Яценюк), додати до цих питань кадрове питання з Фонду держмайна", - сказав він.

Кириленко нагадав, що Кабмін подав у Раду подання про звільнення Семенюк-Самсоненко ще в січні, але його досі не розглянуто парламентом, незважаючи на висновки профільної комісії.

Голова фракції БЮТ підкреслив, що його політична сила наполягає на звільненні голови ФДМ, а питання про призначення нового голови відомства поки вимагає обговорення.

У червні депутат Ради від БЮТ Андрій Портнов спрогнозував, що Раді не вдасться звільнити Семенюк-Самсоненко з посади голови ФДМ.

5 червня Портнов зняв свою кандидатуру з призначення на посаду голови ФДМ.

25 квітня прем"єр-міністр Юлія Тимошенко представила колективу ФДМ в.о. голови Портнова, посилаючись на рішення Окружного адміністративного суду Києва від 24 квітня, яким він призупинив укази Президента Віктора Ющенка, які призупиняли зміну керівництва ФДМ.

7 лютого Ющенко призупинив відсторонення Семенюк від виконання обов"язків голови ФДМ, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «БЮТівці хочуть вигнати Семенюк цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі