середа, 03 вересня 2008 13:45

БЮТ звинуватив Ющенка у брехні і згадав про його зради

Фракція Блоку Юлії Тимошенко заявляє, що звинувачення президента Віктора Ющенка на їхню адресу – це "суцільна авантюристична брехня".

"Фракція БЮТ уповноважена заявити, що звинувачення президента Віктора Ющенка - це суцільна авантюристична брехня", - сказано в заяві, оприлюдненій прес-службою БЮТ.

"Мотив усіх його дій – боротьба з прем"єр-міністром України Юлією Тимошенко за перемогу на наступних президентських виборах", - переконані у БЮТ.

У заяві говориться, що "Ющенко вже двічі зрадив Демократичній коаліції: у 2005 році - коли відправив у відставку уряд Юлії Тимошенко, і зараз - руйнувати Демократичну коаліцію він почав майже з перших хвилин її створення".

"Фракція Блоку Юлії Тимошенко заявляє, що іншої альтернативи, аніж Демократична коаліція немає і сподівається, що фракція блоку "Наша Україна - Народна самооборона" не піддаватиметься на провокації, та не виконуватиме сценарії, написані на Банковій", - заявляє БЮТ.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ звинуватив Ющенка у брехні і згадав про його зради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі