вівторок, 20 травня 2008 11:19

БЮТ звинуватив Семенюк у корупції і вимагає її відставки

Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді вимагає від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" виконання коаліційних зобов"язань у частині зміни керівництва Фонду державного майна.

Про це сказав депутат Ради, член фракції БЮТ Андрій Кожемякін, виступаючи в парламенті від фракції.

"Ми вимагаємо негайної відставки Семенюк-Самсоненко, виконання коаліційних зобов"язань і домовленостей", - сказав він.

На думку членів фракції, керівництво фонду причетне до корупційних схем і не може далі перебувати на відповідних державних посадах.

Члени БЮТ наполягають на притягненні голови Фонду держмайна Валентини Семенюк-Самсоненко до кримінальної відповідальності за здійснені нею дії на займаній посаді.

Фракція наполягає на тому, щоб Секретаріат Президента перестав блокувати приватизаційні процеси з метою поповнення бюджету на відсутні 9 млрд. гривень, які уряд планував одержати від продажу держмайна.

Призначений Кабінетом Міністрів в. о. голови Фонду державного майна, депутат Верховної Ради від блоку Юлії Тимошенко Андрій Портнов просить прем"єр-міністра Юлію Тимошенко вибрати іншу кандидатуру від своєї політичної сили на посаду голови ФДМУ.

Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти призначеного Кабміном в.о. голови ФДМУ Портнова за фактом замаху на незаконну приватизацію.

У Раді з лютого місяця перебуває подання Кабміну на призначення Портнова головою ФДМУ, але воно дотепер не розглядалося Радою, як і подання на звільнення з посади голови ФДМУ Валентини Семенюк-Самсоненко, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ звинуватив Семенюк у корупції і вимагає її відставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі