понеділок, 29 жовтня 2007 13:01

БЮТ звинувачує людей Цушка у залякуванні прихильників блоку

Блок Юлії Тимошенко обвинувачує Міністерство внутрішніх справ у спробах залякати прихильників блоку за їхні політичні погляди. Про це сказано в заяві БЮТ.

"Прес-служба Блоку Юлії Тимошенко заявляє про реалізацію Міністерством внутрішніх справ провокаційного сценарію із дискредитації результатів позачергових виборів і залякуванні активістів нашої політичної сили, які працювали під час виборчої кампанії на низовому рівні", - сказано в заяві.

БЮТ зазначає, що окремі районні штаби блоку, зокрема в Рівненській області, почали одержувати листи від міліції з вимогою надати списки тих осіб, які працювали в місцевих виборчих штабах блоку.

"Ми переконані, що дії Міністерства внутрішніх справ мають відверто замовний політичний характер, а їх автор - "орел Мороза" Цушко, котрий діє під диктовку свого партійного боса", - заявляє БЮТ.

Блок рекомендує лідерові Соціалістичної партії Олександрові Морозові й міністрові внутрішніх справ Василю Цушку визнати результати виборів і змиритися з тим, що їхня політична сила не пройшла до парламенту.

Крім цього, БЮТ вимагає від Генеральної прокуратури прийняти всі передбачені законом заходи для припинення політичних переслідувань активістів блоку.

У результаті виборів Верховної Ради Соціалістична партія, не подолавши 3% прохідний бар"єр, не потрапила у Верховну Раду 6-го скликання.

Вибори відбулися 30 вересня, повідомляють Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «БЮТ звинувачує людей Цушка у залякуванні прихильників блоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі