вівторок, 08 квітня 2008 11:40

БЮТ запропонував Раді підняти виборчий бар"єр до 7 %

Народний депутат від БЮТ Михайло Поживанов пропонує ВР підняти прохідний бар"єр на виборах парламенту до 7 %. Про це він повідомив РБК-Україна.

За його словами, щойно було зареєстровано законопроект про внесення змін до закону України "Про вибори народних депутатів України". Даний законопроект законодавчо забезпечить ефективність роботи майбутніх скликань ВР, та збільшить виборчий бар"єр для політичних сил.

Даний документ також значно посилить можливості політичних партій і блоків в законодавчій діяльності та управлінні державою, а також одночасно залишить недоторканим конституційне право громадян обирати і бути обраними до ВР.

Крім того нардеп запропонував інший законопроект, яким генеральний план розвитку Києва буде затверджуватися Верховною Радою. Це, на думку депутата, убезпечить столицю від прийняття легковажних рішень щодо її планувальної структури розміщення та вигляду розташованих на її території споруд.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ запропонував Раді підняти виборчий бар"єр до 7 %». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі