середа, 04 червня 2008 16:58

БЮТ за переговори з "Регіонами"

Лідер фракції блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді Іван Кириленко виступає за ведення переговорів з Партією регіонів щодо актуальних питань політичної ситуації.

Про це він сказав у ході інтернет-конференції на сайті "Ліга".

Кириленко підкреслив, що БЮТ створив коаліцію в парламенті із блоком "Наша Україна - Народна Самооборона" і не має наміру створювати будь-які інші коаліції.

Але це, з його слів, не виключає можливість діалогу із ПР.

"Сказане вище не означає, що ми будемо й далі вести "бойові дії" з тією же Партією регіонів", - сказав він.

Кириленко зазначає, що результати всіх минулих за роки незалежності виборчих кампаній показують - ще ніхто не одержував тотальної перемоги.

"Більше того, як правило, вибір був половина на половину, і останні позачергові (парламентські) вибори ще раз це переконливо засвідчили - отже, той, хто одержав на 2 голоси довіри більше, не може бути абсолютним переможцем", - говорить лідер фракції БЮТ.

На його думку, меншість при різниці в 2 голоси - не опозиція, а форма влади.

"Жодне рішення принципове не може бути прийнято без столу переговорів. Ми це чітко усвідомлюємо й будемо діяти адекватно, тому що так визначив народ на виборах", - говорить Кириленко.

Секретар Ради безпеки й оборони Раїса Богатирьова впевнена в подальшому успіху роботи коаліції Блоку Юлії Тимошенко й "Нашої України - Народної Самооборони", пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ за переговори з "Регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі