пʼятниця, 15 лютого 2008 16:41

БЮТ вніс до парламенту законопроект про ліквідацію Тендерної палати

Голова фракції БЮТ Іван Кириленко та член фракції Андрій Кожем"якін внесли до парламенту законопроект, що передбачає ліквідацію Тендерної палати.

Про це йдеться у коментарі Кожем"якіна, поширеному прес-службою БЮТ.

"Основною метою нашого законопроекту є ліквідація Тендерної палати. Я наголошую, БЮТ зробить все можливе, щоб назавжди викорінити корупцію в Україні", - підкреслив депутат.

Він зазначив, що останнім часом посилились "спекулятивні заяви, розмови, чутки" щодо прийнятого у першому читанні закону про держзакупівлі. "Робляться закиди нашій політичній силі про те, що нібито БЮТ лобіює якісь корупційні схеми, інші нісенітниці", - йдеться в коментарі.

"Я хочу нагадати "особливо гарячим головам", що винесення цього законопроекту чітко координувалось з нашими союзниками, в тому числі і з секретаріатом президента, про що свідчить підписаний лист першим заступником глави секретаріату президента Олександром Шлапаком", - зазначив також Кожем"якін.

У п"ятницю віце-прем"єр Олександр Турчинов доручив фракції БЮТ внести до Верховної Ради законопроект про скасування всіх змін у тендерне законодавство, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ вніс до парламенту законопроект про ліквідацію Тендерної палати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі