понеділок, 19 травня 2008 07:54

БЮТ визнав поразку і готує переворот - Балога

БЮТ визнав поразку і готує переворот - Балога
Глава секретаріату президента Віктор Балога заявляє, що БЮТ готується до зриву виборів мера Києва і Київради, а також мобілізує ресурси для "другого Майдану".

"Ми бачимо елементи повної мобілізації однієї політичної сили, я скажу прямо, це БЮТ, який фактично готується до нового Майдану. Це говорить про те, що вони вже змирилися з поразкою на виборах міського голови 25 травня", - сказав Балога в інтерв"ю 1+1.

На його думку, є два варіанти подальшого розвитку подій.

"Перший варіант – той, який розпочав вже БЮТ. Це мобілізація Майдану. І другий варіант - це зрив виборів", - сказав Балога.

"А коли говориться про мобілізацію, то це говорить, що ця політична сила хоче ініціювати спроби нових перевиборів до Верховної Ради ще в цьому році", - додав він.

На думку Балоги, "якщо такі процеси будуть розвиватися", то у кінці цього або на початку наступного року, "різні речі можуть бути".

"Але сказати про те, що суспільство цього хоче, або політичні сили, то думаю, буду правий на 101%, коли скажу, що ніхто перевиборів не хоче", - сказав він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ визнав поразку і готує переворот - Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі