пʼятниця, 12 жовтня 2007 11:06

БЮТ вирішив покарати "Регіони" за провокації

В багатьох регіонах активісти ПР масово організовують псевдолисти, в яких стверджується, ніби БЮТ підкуповував виборців. Про це йдеться в заяві, розміщеній на сайті БЮТ. "Послання направляються до ЦВК, Генпрокуратури, СБУ, інших державних органів та засобів масової інформації. Партією Регіонів вже оплачені і "пікетування" за участю так званих постраждалих".

У зв"язку з цим БЮТ звернувся до правоохоронних органів із вимогою притягнути до кримінальної відповідальності організаторів провокації.

"Мета цього "всеукраїнського диктанту" від Януковича, - підозрюють у блоці Тимошенко, - значно ширша, ніж спроба дискредитувати БЮТ. Ганебно програвши вибори, вони хочуть знайти штучні приводи, щоб не визнати їх результат, не дати працювати новообраній Раді".

В діях Партії регіонів БЮТ вбачає ознаки кількох кримінальних злочинів. Таких як шахрайство та неправдиве повідомлення про злочин, перешкоджання вільному волевиявленню громадян.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ вирішив покарати "Регіони" за провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі