вівторок, 14 грудня 2010 13:54

БЮТ вирішив допомогти Януковичу виконати передвиборчі обіцянки

БЮТ вирішив допомогти Януковичу виконати передвиборчі обіцянки

Фракція БЮТ внесла до Верховної Ради законопроект про підвищення мінімальної пенсії до 1200 грн, а мінімальної зарплати до 1506 грн.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав міністр соцполітики опозиційного уряду "бютівець" Андрій Павловський.

"Ми вирішили допомогти Януковичу із метою відновлення справедливості і внести до Верховної Ради законопроект про його невиконані обіцянки", - підкреслив він.

За словами депутата, мова йде про передвиборчі обіцянки президента, де було сказано, що мінімальна пенсія становитиме 1200 грн, а мінімальна зарплата - 1506 грн.

"Ми зараз будемо вимагати негайно внести цей законопроект до бюджету, тому що він встановлює соціальні стандарти на наступний рік. Бо нас не влаштовує те, що є в нинішньому бюджеті", - зазначив політик.

За його словами, за ним соціальні стандарти майже вдвічі менші.

"Та ж мінімальна пенсія на грудень наступного року буде 800 грн, хоча в Януковича в програмі чітко написано, що вона має становити набагато більше, тому ми вирішили допомогти Януковичу і нагадати йому про його обіцянки", - наголосив Павловський.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ вирішив допомогти Януковичу виконати передвиборчі обіцянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі