середа, 12 березня 2008 11:26

БЮТ вимагає звільнити членів ЦВК

БЮТ вимагає від голови ЦВК направити президенту подання про припинення повноважень членів комісії, які не з"явилися на засідання, де мала розглядатися реєстрація нових депутатів Київради від БЮТ.

Про це йдеться у відкритому листі фракції БЮТ у Верховній Раді до глави Центрвиборчкому Володимира Шаповала.

За інформацією фракції, деякі з членів ЦВК були відсутні на згаданих засіданнях без будь-яких поважних причин.

"Фракція БЮТ буде ініціювати перевірку легітимності лікарняних бюлетенів членів Комісії, які були відсутні на засіданнях", - йдеться у листі.

"Вважаємо, що неявка окремих членів комісії на засідання без поважних причин - це навмисні дії, направлені на саботування роботи Центральної виборчої комісії та які суперечать чинному законодавству i порушують складену членами комісії присягу", - заявляє БЮТ.

"Враховуючи викладені обставини, фракція просить Вас звернутись з відповідним поданням до президента України про дострокове припинення повноважень за порушення присяги членів Центральної виборчої комісії, що не з"явились на засідання комісії 6 та 11 березня 2008 року без поважних причин", - йдеться у листі до Шаповала.

Засідання ЦВК 6 та 11 березня не відбулися через відсутність кворуму, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ вимагає звільнити членів ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі