субота, 22 вересня 2007 11:55

БЮТ виграв суд у "Регіонів"

Партія регіонів програла Блоку Юлії Тимошенко в Окружному адміністративному суді міста Києва. Судді визнали критику Юлією Тимошенко проекту бюджету на 2008 рік законною, і не задовольнили позив Партії регіонів визнати дії лідера БЮТ протиправними.

13 вересня в ефірі каналу "1+1" Юлія Тимошенко розкритикувала проект Бюджет - 2008, розроблений урядом Януковича. Партія регіонів звернулася з позовом до суду, вважаючи такі висловлювання лідера БЮТ порушенням діючого законодавства, і просила суд заборонити БЮТ здійснювати подальше агітацію.

Однак коли судді повністю розглянули справу, суд дійшов висновку, що критикуючи бюджет Януковича Юлія Тимошенко діяла як публічний політик загальнонаціонального масштабу. Право лідера БЮТ на свободу вираження поглядів гарантоване Конституцією України і Європейською конвенцією з захисту прав людини і тому не може бути обмеженим Партією регіонів, повідомляє прес-служба БЮТ.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ виграв суд у "Регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі