вівторок, 28 жовтня 2008 10:00

БЮТ відступився від указу Ющенка про вибори

Сьогодні БЮТ проситиме Окружний адміністративний суд м.Києва припинити розгляд позову відносно незаконності указу Президента України Віктора Ющенка про проведення дострокових парламентських виборів у зв"язку з втратою актуальності.

Про це повідомив народний депутат від фракції БЮТ Валерій Писаренко. За його словами, в судовій суперечці проти Президента відносно проведення позачергових парламентських виборів "поставлена" жирна крапка" і тепер всім очевидно, що таких виборів не буде.

"Президент сам визнав, що виборів не повинно бути, припинивши дію свого указу. Тому сьогодні суд розглядатиме питання про припинення цієї справи і про те, щоб повернути життя України в нормальне русло", - відзначив Писаренко.

Він підкреслив, що на сьогоднішній день неможливий розгляд відповідного позову, оскільки Президент припинив дію свого указу і, як наслідок, всі початкові документи, за якими суд розглядав справу, на сьогоднішній день недійсні, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ відступився від указу Ющенка про вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі