четвер, 20 вересня 2007 20:53

БЮТ та "Регіони" можуть одночасно провести мітинги на Майдані

Головне управління з питань внутрішньої політики Київської міської державної адміністрації звернулась до учасників виборчого процесу з проханням домовитись між собою про те, хто і коли буде проводити свої заходи на Майдані Незалежності в останній тиждень перед виборами, щоб не залучати до цього судові органи.

Про це повідомив начальник ГУ внутрішньої політики КМДА Віктор Гончарук.

За його словами, сьогодні відбулася з цього приводу робоча нарада за участю представників політичних сил. На ній більшість політичних партій та блоків сказали, що готові витримати терміни проведення своїх масових заходів на Майдані, які були зазначені у заявках, і таким чином не спричиняти конфліктних ситуацій між собою. Однак на сьогодні залишається невирішеним питання щодо двох політичних сил, а саме: КМО "Союз молоді регіонів України" та КМО "ВО "Батьківщина".

Як поінформував Гончарук, обидві політичні сили подали заявки на проведення масштабних акцій на центральній площі міста 28 вересня. Зокрема, "Батьківщина", відповідно до заявки, хоче провести на Майдані Незалежності мітинг на підтримку передвиборчої програми БЮТ (з 14.00 до 20.00), а "Регіони" планують провести концерт-мітинг на підтримку своєї політичної сили, але час не вказаний, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ та "Регіони" можуть одночасно провести мітинги на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі