вівторок, 03 липня 2007 11:26

БЮТ: "З Януковичем - то в інший бік"

БЮТ: "З Януковичем - то в інший бік"

Віце-президент Європейського парламенту Марек Сівец не виступав за створення широкої коаліції з Партією регіонів, переконані у прес-службі БЮТ.

"Заступник лідера БЮТ із міжнародної політики Григорій Немиря зв"язався телефоном з помічником пана Сівеца Міхалом Чайном, котрий повідомив, що Марек Сівец говорив не про об"єднання з Януковичем, а про "широку проєвропейську коаліцію" і проєвропейський рух", - сказано в повідомленні БЮТ.

"Оскільки Партія регіонів та Віктор Янукович, за нашим переконанням, із проєвропейським рухом не мають нічого спільного, БЮТ вважає, що Європа зовсім не розділяє ініціатив зі створення широкої коаліції в її типово українському тлумаченні - як об"єднання кланів і фінансово-промислових тіньових груп", - зазначається в документі.

"Ми неодмінно будемо рухатися до Європи, але без Януковича. З Януковичем - то в інший бік", - зазначає БЮТ.

Нагадаємо, що напередодні віце-президент Європейського парламенту Марек Сівец висловив упевненість у необхідності створення після виборів широкої коаліції. "У теперішній ситуації Україні потрібна національна консолідація", - заявив він.



Зараз ви читаєте новину «БЮТ: "З Януковичем - то в інший бік"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі