середа, 20 лютого 2008 13:23

БЮТ проти нової Конституції

БЮТ проти нової Конституції
 Член фракції БЮТ Микола Томенко заявляє, що його політична сила виступає проти розробки нової Конституції і підтримує лише ідею удосконалення чинного Основного закону.

Про це Томенко сказав в інтерв"ю журналістам після першого засідання Національної конституційної ради у середу в Києві.

"Ми не підтримуємо ідею ухвалення нової Конституції або нової редакції Конституції, ми прихильники удосконалення (чинної Конституції)", - сказав Томенко.

На думку народного депутата, з принципових питань Основного закону немає єдності в суспільстві, і тому конституційний референдум проводити не можна. Він наголосив, що конституційна комісія повинна працювати тільки над удосконаленням окремих положень чинної Конституції.

Томенко упевнений, що "всі зміни до Конституції повинні проходити виключно через парламент України".

Томенко припустив проведення конституційного референдуму лише у далекій перспективі, коли у суспільстві і між політичними силами буде єдність про ті чи інші положення Конституції.

"Ми не допустимо референдуму конфлікту, може бути лише референдум єдності, коли ми побачимо, що є консолідація щодо змін до Конституції", пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ проти нової Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі