понеділок, 03 листопада 2008 15:35

БЮТ проти Литвина поширює "вонючки" - Зарубінський

БЮТ не вперше заявляє про можливість відновлення коаліції. Вони з НУ-НС на одному гектарі поряд фізіологічні потреби справляти не будуть, не то що зможуть створити коаліцію. Це нереально.

Таку думку висловив народний депутат від Блоку Литвина Олег Зарубінський, коментуючи заяву Юлії Тимошенко про необхідність створення більшості в парламенті у складі БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина.

"Мене дивує такий заклик від БЮТ до Блоку Литвина, тоді як вони синхронно центральним штабом вже регулярно поширюють у місцевих газетах проплачені пасквілі, "вонючки" проти нашого лідера, проти нашого блоку. Вони намагаються нас обчорнити, облити брудом. І це відбувається в один час з тим, коли на публіці вони закликають до коаліції", – відзначив він.

Олег Зарубінський вважає, що це верх цинізму.

"Не можна ж так. Ми завжди відкрито і прозоро працювали зі своїми колегами. Ми не ведемо чорну, паскудну, смердючу агітацію. І мене обурюють такі дії БЮТ. На публіку вони говорять про коаліцію, а насправді – регулярно в місцевих газетах викупляють площі для того, щоб публікувати брудні, наклепницькі матеріали на наш блок. Я готовий довести, що це робить БЮТ. Так про яку коаліцію можна взагалі говорити? Коаліція – це об"єднання щирих людей, а не лицемірів", – резюмував політик, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ проти Литвина поширює "вонючки" - Зарубінський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі