четвер, 24 січня 2008 13:22

БЮТ пропонує продавати землю на аукціонах

Народний депутат від фракції "Блок Юлії Тимошенко" (БЮТ) Олександр Фельдман пропонує до ухвалення закону про проведення земельних торгів продавати земельні ділянки через аукціони в порядку, встановленому Кабінетом міністрів України.

Як повідомляє інформаційне управління Верховної Ради, відповідний законопроект зареєстрований в парламенті 21 січня 2008 року.

Депутат підкреслює, що відсутність закону про проведення земельних торгів сприятиме подальшому продажу ділянок без аукціону або через аукціони, але в порядку, встановленому органом, що продає ділянку.

На думку Фельдмана, ухвалення даного законопроекту приведе до продажу земельних ділянок, що знаходяться в державній і комунальній власності, виключно через аукціони.

Депутат також вважає, що це зніме напруженість в питанні поділу землі і приведе до збільшення грошових надходжень до міських бюджетів від продажу земельних ділянок, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ пропонує продавати землю на аукціонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі