пʼятниця, 24 жовтня 2008 11:52

БЮТ про вибори: Ющенку не допоможуть "ні Жучка, ні кішка, ні мишка"

БЮТ про вибори: Ющенку не допоможуть "ні Жучка, ні кішка, ні мишка"
Народний депутат від БЮТ Валерій Писаренко вважає, що юристи Президента завели у глухий кут питання проведення позачергових парламентських виборів.

Про це йдеться у коментарі Писаренка.

"Питання проведення позачергових виборів заведено юристами Президента в глухий кут, з якого його не витягнуть ні дід, ні бабка, ні внучка, ні Жучка, ні кішка, ні мишка", - сказав Писаренко.

За словами політика, сьогодні у судах юристи Президента знову будуть намагатись довести правильність дій Віктора Ющенка щодо призначення дочасних виборів в Україні на 7 грудня 2008 року.

"Секретаріат Президента активно "попрацював" в період між засіданнями суду. Звільнено суддю, який ухвалював рішення про заборону проводити позачергові вибори. Проти судді порушено кримінальну справу. Проведено обшуки навіть у адвокатів вдома, які захищають суддю. Двічі видавався Указ Президента про ліквідацію Окружного адміністративного суду Києва, який приймав відповідне рішення. Прийнято рішення про ліквідацію Київського апеляційного адміністративного суду, який переглядає рішення суду. Підроблено рішення неіснуючого суду про підтримку Указу Президента N911 про позачергові вибори", - заявляє Писаренко.

За його словами, всі рішення "зі знищення судової влади Секретаріатом Президента визнані протиправними та скасовані судами".

"Рада суддів України звернулась до Ради Європи з приводу тиску на суд під час здійснення правосуддя. Ми отримали судовий процес, який умовно можна назвати "Народ України проти Президента України", - цитує його слова  УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ про вибори: Ющенку не допоможуть "ні Жучка, ні кішка, ні мишка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі