вівторок, 15 березня 2011 12:44

БЮТ: "Правоохоронці вже три місяці не складають протоколи про хабарі"

БЮТ: "Правоохоронці вже три місяці не складають протоколи про хабарі"

Народний депутат від БЮТ-"Батьківщина" Сергій Міщенко сказав, що Верховна Рада врахувала тільки 5% поправок до законопроекту по боротьбі з корупцією.

Про це він заявив він під час засідання парламенту.

"Верховна Рада скасувала законопроекти про боротьбу з корупцією. Вже три місяці правоохоронні органи не складають протоколів через хабарі, бо немає законопроекту як боротися з корупцією", - наголосив "бютівець" і додав, що закон не готовий для прийняття і його треба доопрацьовувати в комітеті.

З ним погодився "нунсівець" Руслан Князевич.

"Ми вперше виходимо на те, щоб прописати декларування видатків, але у нас є закон про держслужбу. Там інші декларації. Тому треба доопрацювати закон про корупцію, щоб не було різночитань", - зазначив нардеп.

У свою чергу "литвинівець" Олег Зарубінський сказав, що опозиція працює не на законодавство, а на ЗМІ.

"Ваші вислови нагадують "клікушество". Бо хтось вигукує, а голосують за ними тільки 10 колег. Треба працювати за законодавством, а не для журналістів", - закликав він.

Як відомо, законопроект прийняли у другому читанні за вийнятком 1-ї, 11-ї,12-ї статей ті перехідних положень, які повернули в комітет.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ: "Правоохоронці вже три місяці не складають протоколи про хабарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі