вівторок, 15 січня 2008 12:32

БЮТ, ПР та Блок Литвина визначилися щодо Наливайченка

Блок Юлії Тимошенко підтримає будь-яку кандидатуру на пост голови СБУ, яку запропонує Президент. Про це повідомив в кулуарах ВР народний депутат від БЮТ Анатолій Семинога. "Жодних заперечень проти кандидатури Наливайченко з боку БЮТ не було. Це право президента вносити цю кандидатуру. Ми будемо голосувати за ту кандидатуру, яку внесе Президент, - буде це Наливайченко чи хтось інший", - сказав Семинога.

Водночас Партія регіонів не підтримуватиме Наливайченка на посаді голови СБУ. Про це журналістам заявив народний депутат від ПР Нестор Шуфрич, в кулуарах ВР. "Я вважаю це питання, в першу чергу, до коаліції. Це їх відповідальність, кого на яку посаду вони пропонують. Ми даватимемо оцінку за фактом їх діяльності", - додав він.

Блок Литвина можливо підтримає кандидатуру Наливайченко на пост голови СБУ, повідомив в кулуарах ВР лідер блоку Володимир Литвин. "Ми проведемо бесіду. І думаю, що ми підтримаємо його на цю посаду", - заявив Литвин.


За матеріалами: "5 канал".


Зараз ви читаєте новину «БЮТ, ПР та Блок Литвина визначилися щодо Наливайченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі