пʼятниця, 24 жовтня 2008 10:58

БЮТ пояснив, чому блокує Раду

БЮТ пояснив, чому блокує Раду
Фракція БЮТ блокуватиме парламентську трибуну до тих пір, поки не буде розглянутий насамперед антикризовий проект, розроблений урядом. Про це заявив на брифінгу в п"ятницю лідер фракції Іван Кириленко.

Кириленко відзначив, що законопроект був поданий Кабінетом Міністрів і повинен був розглядатися в профільних комітетах, проте каже лідер фракції БЮТ, робота цих комітетів повністю заблокована двома "великими фракціями".

Він пояснив, що представники цих фракцій просто не з"являються на засідання комітетів, і відповідно комітет не може працювати.

"Це говорить про те, що зараз йде робота лише на дострокові вибори", - сказав Кириленко, додавши, що ніхто зараз не зацікавлений в ухваленні антикризового пакету документів.

Політик підкреслив, що фракція виступає за дотримання процедури під час розгляду і ухвалення цього документа.

За словами Кириленка, якщо цей проект не пройшов розгляду в комітетах, то він обов"язково повинен повноцінно розглядатися в сесійній залі. "Ми готові провести публічні дискусії і врахувати кращі пропозиції, які надійдуть, але закон необхідно ухвалювати", - сказав Кириленко.

"Тому ми стоятимемо біля трибуни і біля столу президії до тих пір, поки першим до порядку денного не буде поставлений, розглянутий і прийнятий законопроект про антикризові заходи", - сказав лідер фракції БЮТ, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ пояснив, чому блокує Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі