вівторок, 11 березня 2008 12:39

БЮТ погрожує розпустити Центрвиборчком

Лідер фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова заявляє, що її фракція внесе до Верховної Ради пропозицію з проханням щодо висловлення недовіри ЦВК.

Про це вона сказала журналістам у вівторок у Центрвиборчкомі, після того як засідання комісії не відбулося у зв"язку з відсутністю кворуму.

Меліхова нагадала, що на даний момент у суді перебуває заява від БЮТ "для того, щоб примусити все ж таки ЦВК зареєструвати наступних за списком депутатів блоку".

"Ми чекаємо до кінця дня, і якщо засідання не відбудеться, якщо буде знову проявлена бездіяльність ЦВК, то є всі підстави говорити про те, щоб висловити недовіру комісії і переобрати її таким чином, щоб її члени не були політично заангажованими", - зазначила вона.

Разом з тим, депутат Верховної Ради від БЮТ Андрій Портнов у коментарі "Українській правді" зазначив, що його фракція робитиме все можливе для зміни складу ЦВК, починаючи від порядку його формування.

"Якщо членам ЦВК не подобається їхня робота, то вони можуть знайти собі іншу набагато легшу", - сказав Портнов, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ погрожує розпустити Центрвиборчком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі