середа, 30 квітня 2008 15:32

БЮТ подасть у суд на клона Тимошенко

Блок Юлії Тимошенко звернеться до суду у зв"язку з реєстрацією Київським тервиборчкомом клону БЮТ на виборах до Київської міської ради.

Про це повідомив кандидат на посаду мера Києва від БЮТ Олександр Турчинов після ознайомлення з роботою Українського державного об"єднання "Радон", повідомляє прес-служба БЮТ.

"На жаль, брудні технології – це те, що використовували і продовжують використовувати проти нашої політичної сили, розуміючи, що нічого іншого вони не можуть протиставити", - сказав Турчинов.

"Також це є свідченням того, що сьогодні Київська територіальна виборча комісія повністю підконтрольна міській владі, зокрема команді Черновецького, які не нехтують такими брудними технологіями", - зазначив кандидат у мери.

Як повідомлялося, київський тервиборчком на засіданні у вівторок задовольнив заяву блоку "Київський прорив" з проханням змінити його назву на "Блок Тимошенко - Київський прорив", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ подасть у суд на клона Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі