середа, 10 лютого 2010 15:39

БЮТ офіційно вимагає все перерахувати

БЮТ офіційно вимагає все перерахувати

Штаб Юлії Тимошенко вимагає перерахування голосів більше ніж на 900 дільницях, оскільки вже є доведені фальсифікації на користь їх опонента Віктора Януковича.

Про заявив керівник штабу Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Ми готові надати конкретні докази фальсифікацій"

"Ми сьогодні передали до Центральної виборчої комісії документи з вимогою про перерахунок голосів більш як на 900-х виборчих дільницях", - заявив він.

"Ми готові надати ці конкретні докази фальсифікацій голосування міжнародним спостерігачам, журналістам, громадськості та передати до суду", - наголосив Турчинов.

"Я заявляю про те, що в ході другого туру виборів президента України відбулися фальсифікації, які суттєво вплинули на результати виборів і ставлять під сумнів підсумки голосування", - наголошується в документі.

Він також повідомив, "про перші юридично доведені фальсифікації на користь Януковича в другому турі виборів президента".

За його словами, в виборчому окрузі в Керчі вдалося домогтися першого перерахунку голосів на 20-й виборчій дільниці, всупереч шаленому опору представників Януковича.

"В результаті перерахунку з"ясувалося, що дані, які передані до Центральної виборчої комісії по цій дільниці, дають Януковичу на 8% більше голосів, ніж він отримав насправді. Цей факт задокументовано", - заявив Турчинов.

Він повідомив, що після цього вдалося добитися перерахунку голосів ще на шести виборчих дільницях.

"У всіх випадках перерахунку мали місце аналогічні фальсифікації на користь кандидата Януковича. І відразу після цього представниками його штабу було заблоковано всі законні вимоги про перерахунок голосів на інших дільницях", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ офіційно вимагає все перерахувати ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі