четвер, 14 лютого 2008 11:04

БЮТ, НУ-НС і ПР боротимуться з проституцією разом

БЮТ, НУ-НС і ПР боротимуться з проституцією разом
Не дивлячись на блокування засідань Верховної ради, народні депутати продовжують працювати в комітетах. Одним з результатів їх діяльності став законопроект, яким пропонується внести зміни до закону "Про рекламу". Мета документа - завдати удару по рекламі проституції.

"Дія цього документа розповсюджується на будь-які розміщені в ЗМІ оголошення про працевлаштування за кордоном або вакансіях масажисток, а також якщо вони містять слова "ескорт-сервіс", "сауна", "джакузі", - мовиться в законопроекті. За пропозицією депутатів, подібного роду оголошення в обов"язковому порядку повинні містити інформацію про рекламодавця.

Бютовець Володимир Бондаренко розповів, що до створення законопроекту його спонукала велика кількість в ЗМІ оголошень про надання послуг сексуального характеру. "У будь-якому вульгарному глянцевому журналі є завуальована реклама проституції. По пам"яті приведу одне оголошення: "Обідаю без рук" - і номер мобільного телефону. Ну це ж явний пошук клієнтів на мінєт! - обурився депутат. - Тому я ставлю питання таким чином: контролюючі органи повинні знати, хто дає подібного роду рекламу".

Законопроект про внесення відповідних змін до закону "Про рекламу" зареєстрували народні депутати Володимир Бондаренко і Віктор Уколов (обидва - БЮТ), Іван Вернидубов (Партія регіонів) і Володимир Стретович ("Наша Україна - Народна самооборона").

Джерело: КоммерсантЪ-Украина.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ, НУ-НС і ПР боротимуться з проституцією разом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі