пʼятниця, 12 вересня 2008 09:27

БЮТ не проти влаштувати розбірки з НУ-НС в прямому ефірі

БЮТ із задоволенням би зустрівся з НУ-НС у будь-якому форматі, і в прямому ефірі теж. Проблем немає. Це було би добре - люди побачили би, хто є хто.

Про це ) заявив народний депутат від Блоку Юлії Тимошенко Віктор Таран, коментуючи заяву В"ячеслава Кириленка, що депутати БЮТ уже два тижні відмовляються від участі в засіданні Ради коаліції.

Водночас Віктор Таран заявив, що є свідком і "в руках тримав" один із документів, "який був відправлений на місця з центру".

"У цьому документі є пряма вказівка членам "Нашої України" не робити ніяких спільних заяв із БЮТ, не проводити ніяких спільних заходів тощо. Отже, відбувається саботаж з точністю до навпаки", - сказав політик.

Він також запевнив, що БЮТ зробить усе, аби врятувати коаліцію.

"Хоча, і це дуже сумно, є підстави так вважати, що знову почнеться те, що було. Зокрема знову будуть проблеми з голосуванням про бюджет, ініціюватиметься відставка уряду. Конструктиву не буде. Але ми насправді зробимо все від нас залежне, щоб зберегти демкоаліцію та зберегти цінності, які декларувалися на Майдані, тому що вони визначальні для нашої фракції", - зазначив Віктор Таран.

Учора голова партії "Народний Союз "Наша Україна" В"ячеслав Кириленко заявив, що НУ готова до відкритої дискусії з Блоком Юлії Тимошенко на тему збереження коаліції демократичних сил.

При цьому політик підкреслив, що партнери з БЮТ уже два тижні відмовляються від участі в засіданні Ради коаліції.

Він також висловив готовність дискутувати з прем"єр-міністром і лідером БЮТ Юлією Тимошенко на будь-якому телеканалі з приводу того, хто порушив коаліційну угоду й розвалює демократичну коаліцію, аби "люди чули не лише односторонні вислови, не тільки заклинання на адресу Президента та "Нашої України", але й могли зрозуміти, хто руйнує, а хто будує Українську державу, хто "підспівує Кремлю", а хто, незважаючи на божевільний опір ззовні, тримає власну національну політику", повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не проти влаштувати розбірки з НУ-НС в прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі