вівторок, 15 квітня 2008 09:33

БЮТ не поспішає рятувати коаліцію

Сьогодні у Верховній Раді продовжиться засідання ради демократичної коаліції. Напередодні ж депутати від правлячого блоку радилися чотири години.

За словами Лідер фракції "Наша Україна-Народна самооборона" В"ячеслава Кириленка, засідання коаліції було ініційоване фракцією НУ-НС для того, щоб врятувати коаліцію.

Кириленко наполегливо просив бютівців не голосувати за створення парламентської конституційної комісії, адже національну конституційну раду вже створив Президент. Але чіткої відповіді "помаранчеві" від "біло-червоних" так і не отримали.

Серед інших проблем: проведення виборів київського мера у два тури і можливість відставки голови секретаріату Президента Віктора Балоги.

Представники БЮТ та НУ-НС по-різному трактують результати. Бютівець Андрій Портнов заявив у програмі "Свобода слова" на ICTV, що Рада коаліції рекомендуватиме Президенту звільнити Віктора Балогу з посади.

Представник блоку "НУ-НС" Юрій Кармазін сказав, що питання про звільнення Балоги навіть не розглядали, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не поспішає рятувати коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі