четвер, 06 грудня 2007 10:27

БЮТ не хоче перерви і рветься у бій

Фракцію БЮТ пропонує не оголошувати довготривалу перерву в роботі Верховної Ради України і працювати над прийняттям необхідних рішень.

З такою пропозицією від імені фракції БЮТ сьогодні під час ранкового пленарного засідання ВР виступив заступник лідера фракції Олександр Турчинов.

За його словами, фракція БЮТ пропонує створити Тимчасову слідчу комісію ВР, яка б зайнялась напрацюванням пакету законопроектів для першочергового ухвалення. При цьому, сказав Турчинов, парламент має працювати і розглядати питання щодо обрання двох віце-спікерів та сформувати парламентські комітети.

При цьому він наголосив, що ТСК має напрацювати пакет законопроектів впродовж тижня, і до складу цієї комісії мають увійти представники усіх без винятку фракцій.

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк пропонує зробити перерву у роботі парламенту для проведення консультацій між фракціями.

За словами Яценюка, "необхідно взяти паузу в роботі Верховної Ради" і провести міжфракційні консультації щодо кандидатур на посади першого заступника голови ВР та заступника голови ВР, а також щодо розподілу парламентських комітетів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не хоче перерви і рветься у бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі