середа, 22 грудня 2010 14:08

БЮТ не голосуватиме за бюджет, бо він антиукраїнський - Томенко

БЮТ не голосуватиме за бюджет, бо він антиукраїнський - Томенко

Фракція БЮТ не братиме участі в голосуванні за прийняття державного бюджету на 2011 рік, оскільки більшість її поправок до цього документа враховані не були.

Про це заявив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко.

"З політичного погляду, вже те, що ми знаємо на сьогоднішній день, що більшість наших поправок (до проекту державного бюджету на 2011 рік. - ред.) не будуть враховані, то зрозуміло, що фракція, як інститут, не братиме участі у голосуванні, оскільки вважає цей бюджет і антинародним, і антиукраїнським", - сказав Томенко на брифінгу.

Він також підкреслив, що позиція фракції залежатиме від того, яку порівняльну таблицю проекту держбюджету-2011 до другого читання роздадуть народним депутатам.

"Наша позиція така: для нас бюджет надзвичайно важливий, оскільки йдеться про головний фінансовий документ на наступний рік", - сказав віце-спікер.

За його словами, остаточне рішення про участь в голосуванні фракції буде прийматися після того, як депутатам буде розданий підготовлений до другого читання законопроект. При цьому, Томенко підкреслив, що особисто він вважає, що ті народні депутати з опозиції, які професійно займалися підготовкою та змінами держбюджету-2011 повинні брати участь в обговоренні цього законопроекту "для того, щоб донести нашу позицію і показати, яким ми бачимо інший бюджет".

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не голосуватиме за бюджет, бо він антиукраїнський - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі