вівторок, 18 березня 2008 09:20

БЮТ не дотримуватиметься коаліційної угоди, якщо НУ-НС не підтримає перевибори Черновецького - Поживанов

Якщо НУ-НС не підтримає рішення про призначення перевиборів у Києві, БЮТ знімає з себе всю відповідальність за подальше голосування фракції з питань, які входили до коаліційної угоди, але не передбачалися передвиборною програмою БЮТ. Про це повідомив нардеп від фракції БЮТ Михайло Поживанов.

За його словами, сьогодні БЮТ наполягатиме, щоб відставка Леоніда Черновецького з посади мера Києва була все-таки першим питанням порядку денного. Це, за словами нардепа, стане "лакмусовим папірцем", і якщо фракція НУ-НС не підтримає БЮТ у ході голосування, це означатиме невиконання коаліційних зобов"язань з боку НУ-НС.

"І це знімає з БЮТ всю відповідальність за голосування по наступних законодавчих актах і тих речей, яких не було в програмі БЮТ", - відзначив Поживанов. У такому разі можна буде говорити про початок дійсної кризи в парламенті, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не дотримуватиметься коаліційної угоди, якщо НУ-НС не підтримає перевибори Черновецького - Поживанов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі