понеділок, 17 березня 2008 16:47

БЮТ наполягає розпочати засідання Ради з Черновецького

Парламент України у вівторок почне засідання по розгляду 12-ти законопроектів, передбачених коаліційною угодою. Про це в інтерв"ю журналістів в понеділок повідомив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

"Завтра порядок денний формується таким чином, що ми розглядатимемо всі коаліційні законопроекти, зокрема серед найперших, а він стоїть у нас в коаліційній угоді як обов"язковий, - вибори київського міського голови і Київської міської ради", - пояснив Кириленко.

За його словами, цим же пакетом передбачені такі закони, як, зокрема, про відміну депутатської недоторканності, депутатських пільг, закон про Кабінет міністрів, закон про місцеві державні адміністрації та інші.

Він також повідомив, що в понеділок о 18.00 відбудеться засідання ради коаліції, на якій буде ухвалено рішення про одноголосне голосування по всіх цих проектах.

"Ми ухвалимо рішення про одноголосний голосування по цих законопроектах - всім 12-ти", - заявив він.

Лідер фракції також повідомив, що БЮТ має намір поставити на пленарному засіданні питання про ситуацію в Центральній виборчій комісії.

"Ми обов"язково наполягатимемо і перед своїми колегами сьогодні (на раді коаліції), а завтра, напевно, на засіданні Верховної Ради: ми повинні розібратися з ЦВК, робота якої вже декілька тижнів повністю штучно заблокована", - додав Киріленко, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ наполягає розпочати засідання Ради з Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі