пʼятниця, 10 жовтня 2008 10:15

БЮТ надав докази, що СБУ бреше (ФОТО)

СБУ продовжує поширювати неправдиву інформацію щодо народного депутата Андрія Портнова.

Про це заявляє прес-служба БЮТ.

У відповідь на заяву Служби безпеки України про те, що Шевченківський районний суд Києва начебто не задовольнив позов народного депутата України Андрія Портнова до СБУ, БЮТ заявляє, що дана інформація не відповідає дійсності.

"У повідомленні, поширеному Службою безпеки України, має місце грубе перекручування фактів, яке має на меті відволікти увагу громадськості від чергового доведеного судом факту поширення СБУ недостовірної інформації щодо народного депутата. Замість того, щоб виконати рішення суду та спростувати наклепницьку інформацію, підопічні пана Наливайченка продовжують поширювати брехню. Для працівників Служби, які ще не встигли ознайомитися з рішенням суду, наводимо його копію", - йдеться у повідомленні прес-служби БЮТ.

"Не відповідає дійсності також інформація про начебто існуючу кримінальну справу щодо хабарництва, у якій фігурує прізвище Портнова.

На підтвердження цього наводимо копію листа заступника голови СБУ М. Герасименка, у якому Служба безпеки України спростовує всі звинувачення на адресу народного депутата Андрія Портнова та називає їх непорозумінням", - йдеться у заяві прес-служби.

БЮТ закликає Службу безпеки України надалі відмовитися від поширення неправдивих повідомлень, які принижують честь та гідність громадян, та зайнятися виконанням свої безпосередніх обов"язків.
Зараз ви читаєте новину «БЮТ надав докази, що СБУ бреше (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі