четвер, 01 березня 2007 09:00

БЮТ, КПУ та СПУ об"єдналися у Кіровоградській міськраді

У Кіровоградській міській раді з метою створення більшості об"єднались депутати від фракцій Блоку Юлії Тимошенко, Соціалістичної партії та Комуністичної партій.

У заяві, розповсюдженій лідерами фракцій, учасники міжфракційного об"єднання прагнуть забезпечити легітимність дій міського голови Кіровограда. (Комуніст Володимир Пузаков склав присягу і приступив до виконання обов"язків мера, незважаючи на постанову тервиборчкому про призначення повторних виборів - "ГПУ").

Своїм першочерговим завданням депутати називають боротьбу проти привласнення комунального майна міста та соціальний захист громадян.

Також члени міжфракційного об"єднання розкритикували дії своїх політичних опонентів у міськраді, якими вони вважають фракції Партії регіонів, Народної партії, Ліберальної партії України та блоку "Наша Україна". Їм учасники новоствореного об"єднання дорікають за порушення законодавства, погрози, виборчі фальсифікації, підкуп і "кулачне" право.

Під заявою підписались керівники фракцій у Кіровоградській міській раді Юрій Давидов (БЮТ), Олена Костенко (СПУ) та Анатолій Катренко (КПУ).

Водночас Давидов уточнив, що депутати не виключають можливості співпраці з фракцією "Наша Україна".

У свою чергу, Катренко сказав, що угода про міжфракційне об"єднання діятиме до наступного скликання міської ради Кіровограда.

У складі Кіровоградської міськради нинішнього скликання працюють 76 депутатів. З них 32 входять до фракції БЮТ, 10 – фракції Партії регіонів, 9 – фракції блоку "Наша Україна", 6 – фракції Ліберальної партії України, 5 – фракції Народної партії, 5 – фракції КПУ, 5 – фракції СПУ, 4 – позафракційні, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ, КПУ та СПУ об"єдналися у Кіровоградській міськраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі