четвер, 04 жовтня 2007 16:09

БЮТ керуватиме фінансами, економікою та енергетикою країни

БЮТ керуватиме фінансами, економікою та енергетикою країни

Один з лідерів НУНС Юрій Луценко припускає, що фінансовий, економічний та енергетичні блоки в майбутньому уряді належатимуть БЮТ.

Про це Луценко сказав в четвер на прес-конференції.

"Як сьогодні я відчуваю, фінанси, енергетичний, економічні блоки уряду, очевидно, будуть знаходитись в паритетному розподілі Блоку Юлії Тимошенко", - сказав він.

"Але це не остаточне рішення, це тільки моє припущення. Очевидно, що кадри будуть останньою темою, про яку ми будемо говорити з завтрашнього дня", - додав він.

Луценко також повідомив, що вже з п"ятниці НУНС та БЮТ розпочнуть переговори щодо угоди про створення парламентської більшості.

"Але нам вистачить набагато менше, бо вже з завтрашнього дня ми сподіваємось приступити до підготовки угоди про формування парламентської більшості. Базою її стане угода про співпрацю між БЮТ і НУНС", - заявив він.

"З завтрашнього дня ми спочатку на рівні керівників делегацій, а потім і експертів допрацюємо і впевнений, що до дати офіційного оголошення результатів виборів (15 жовтня), ми вже будемо мати конкретний документ і підпишемо його вже в перший день після оголошення результатів виборів", - повідомив Луценко.

Коментуючи заяву президента, яку він оголосив в середу, Луценко зазначив, що розглядає її "як заклик знайти порозуміння з майбутньою парламентською опозицією".

"Це нормальне явище. Саме до цього закликає президент. Це для голови держави прийнятна заява", - додав Луценко, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «БЮТ керуватиме фінансами, економікою та енергетикою країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі