четвер, 13 січня 2011 18:53

БЮТ каже, що "регіонали" можуть повторити долю Сталіна і Гітлера

БЮТ каже, що "регіонали" можуть повторити долю Сталіна і Гітлера

У БЮТ кажуть, що не злякалися кулаків "регіоналів" і далі блокуватимуть Верховну Раду.

Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав "бютівець" Сергій Сас.

"Невже вони ("Регіонали"- ред.) такі наївні? Ми блокували, і ще будемо блокувати. Хай не думають, що вони нас залякали, деморалізували. Ми будемо блокувати неодноразово, - наголосив він. - А який в нас вихід? По-іншому нас не чують. Але насправді нормальна робота зараз не нам треба, а їм. Вони мають реформи просувати, щоб вони були в законному руслі. Вони мають нормально забезпечити своє обличчя перед своїми громадянами, перед Європою, Росією. А роблять все навпаки".

Водночас, зазначив політик, представники влади в парламенті навряд чи зупиняться після останньої бійки.

"Це тільки початок. Вони явно не зупиняться, бо звикли так працювати. Але якщо розуму не вистачить дати по гальмах на якомусь етапі, то вони приречені, - сказав Сас. - Це аксіома".

"Бютівець" нагадав, що у світовій практиці не було жодного прикладу, коли таким чином можна було довго протриматися.

"Сталін брав у свої руки все? Брав. Гітлер брав? Брав. І чим це все закінчилося? Тому за законом суспільного розвитку кожна диктатура рано чи пізно закінчується. А наші "блаженні більшовики" просто не розуміють, що самі рубають сук, на якому сидять і що це повернеться проти них", - додав Сас.

Напередодні "регіонал" Владислав Лук'янов заявив, що депутати більше не битимуться у Верховній Раді, бо після останньої бійки вони злякалися.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ каже, що "регіонали" можуть повторити долю Сталіна і Гітлера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі