субота, 06 жовтня 2007 11:15

БЮТ і "Регіони" не оскаржуватимуть результати виборів

Партія регіонів і Блок Юлії Тимошенко не бачать підстав для заперечування результатів позачергових парламентських виборів в цілому по Україні.

Про це заявили представники БЮТ і Партії регіонів в ЦВК Володимир Пилипенко і Владислав Забарський.

В.Пилипенко нагадав заяву лідера БЮТ Ю.Тимошенко про те, що ця політична сила не оскаржуватиме результати виборів в цілому по Україні.

Проте представники БЮТ в окремих регіонах, зокрема в Донецькій області і в Криму, мають намір оскаржити результати виборів на певних виборчих дільницях, сказав він.

За словами Пилипенка, БЮТ вважає, що на дільницях, де можливе спотворення результатів виборів, ці результати не повинні враховуватися, щоб не впливати на волевиявлення громадян. Блок має намір оскаржити ці випадки, щоб надалі на виборах виключити можливість таких порушень.

Пилипенко нагадав, що спроба оскаржити протокол ЦВК про результати парламентських виборів в 2006 році вже була. Тоді, за його словами, Вищий адміністративний суд України вирішив, що протокол ЦВК про результати виборів не можна оскаржити - це допустимо лише відносно дій ЦВК з його складання, передає Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ і "Регіони" не оскаржуватимуть результати виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі