пʼятниця, 18 травня 2007 10:22

БЮТ і "Наша Україна" вже поділили портфелі міністрів у новому уряді

БЮТ і "Наша Україна" вже поділили портфелі міністрів у новому уряді
Один з лідерів Блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов заявляє про домовленість із блоком "Наша Україна" формувати Кабінет Міністрів у пропорції 50 на 50 у разі перемоги на позачергових виборах Верховної Ради.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5-й канал".

"Ми заздалегідь підписали документи, зокрема, угоду про те, що незалежно від того, хто візьме більше, хто візьме менше (голосів), ми формуємо уряд, формуємо більшість саме на позиції 50 на 50", - сказав він.

За його словами, така домовленість важлива, щоб після позачергових виборів Верховної Ради між демократичними силами не виникло боротьби.

БЮТ вважає найбільш виграшним для демократичних сил іти на вибори двома блоками: БЮТ (у складі Всеукраїнського об"єднання "Батьківщина", партії "Реформи й порядок" й Української соціал-демократичної партії) і блоком, створеним на основі партії "Народний Союз Наша Україна".

"Я думаю, що 3 сили об"єднаються: партія НСНУ, "Народна самооборона" й "Українська правиця", - сказав Турчинов, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ і "Наша Україна" вже поділили портфелі міністрів у новому уряді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі