субота, 24 лютого 2007 14:02

БЮТ і "Наша Україна" створили опозиційну коаліцію

Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко і голова ради НСНУ Віктор Балога підписали угоду про створення єдиної опозиції.

Перед підписанням Тимошенко висловила сподівання, що "таким чином, мінімум 200 голосів у парламенті стануть на захист українського народу".

За її словами, документ складається з трьох частин, які збігаються з відповідними частинами угоди про створення коаліції демократичних сил.

Це засади діяльності, регламент, "в якому зазначається, що всі кроки щодо законотворчості будуть узгоджені" між двома політичними силами. Третя частина, за словами Тимошенко, передбачає засади діяльності "Нашої України" та БЮТ як провладної коаліції після перемоги на дострокових парламентських виборах.

Одним із перших кроків спільної опозиційної діяльності, за словами лідера БЮТ, стане лист, який на даний момент підписують вона і Балога і який буде спрямований президенту України.

На підписанні також присутні всі лідери партій, що входять до блоку "Наша Україна", а також депутати від обох політичних сил, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ і "Наша Україна" створили опозиційну коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі