пʼятниця, 07 грудня 2007 16:20

БЮТ і НУ-НС сперечаються щодо двох законопроектів

Коаліційні фракції НУ-НС та Блок Юлії Тимошенко досі не можуть дійти згоди по 2 з 12 законопроектів, передбачених угодою про створення коаліції.

Про це сьогодні повідомив народний депутат від блоку Наша Україна – Народна самооборона, лідер УРП Собор Анатолій Матвієнко.

Він зазначив, що суперечки викликають законопроекти про імперативний мандат та про статус столиці, до якого БЮТ має намір внести зміни.

Анатолій Матвієнко пояснив, що коаліціянти не можуть дійти згоди щодо позбавлення депутатського мандату рішенням керівного органу за перешкоджання діяльності фракції, додав він.

Нагадаємо, Анатолій Матвієнко виступав проти передбаченого коаліційною угодою пакетного голосування по 12 законопроектах.

29 листопада Блок Юлії Тимошенко та блок Наша Україна – Народна Самооборона офіційно підписали угоду про створення коаліції. Угода передбачає прийняття пакетом 12 законопроектів до голосування по кандидатурі прем"єр-мінстра.

За матерiалами РБК-Україна.


Зараз ви читаєте новину «БЮТ і НУ-НС сперечаються щодо двох законопроектів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі